PrestaShop și Compari.ro

Cum să implementezi scriptul de magazin de încredere pentru un site înscris în Compari.ro

Pentru cei care dezvolta magazine online sub Prestashop si au ghinionul ca trebuie sa implementeze scriptul Magazin de Incredere de la Compari.ro ascultati asta: e obligatoriu (!) ca partea care prepara codul scriptului ce va fi injectat dinamic in header sau body, sa fie facuta plugin Smarty. (Smarty este engine-ul de template-uri folosit de PrestaShop)
Si apoi sa fie chemat undeva in OrderConfirmation.tpl. Altfel informatiile nu ajung la arakuesco.ho (serverul compari) , si cei de la compari.ro te scot din program. Am descoperit asta dupa ce am incercat sa atasez codul respectiv si in modulul mailalerts, si in OrderConfirmationController, dupa doua nopti de teste, precedate de lungi discutii sterile cu tehnicul compari.ro.
Poate cuiva ii va fi de folos informatia asta, eu n-am gasit nimic folositor pe net, decat ceva consultanta pe bani. 🙂

Pentru mai multe informatii despre PrestaShop, ThirtyBees, integrare module specifice, promovare in e-commerce,  si in general cum sa-ti faci un magazin virtual care chiar functioneaza, vizitati site-ul nostru  3Data – Rigoare si Imaginatie , Satu Mare  la tel. 0745011968 sau mail la office@3data.ro

Update. Un modul care implementeaza scriptul pentru magazin de incredere de la Compari atat pentru Prestashop cat si pentru ThirtyBees Poate fi gasit AICI.

This Post Has 3 Comments

  1. ioana

    nu exista undeva un modul care face chestia asta ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.